02. Tetor 2023

Language switcher

previous arrow
next arrow
Slider

Lajmet

7 Mars, 2022Lajmet

Komiteti Kombetar i Digave te Medha (KKDM) ne daten 25.02.2022 organizoi mbledhjen e muajit Shkurt 2022. Çështjet kryesore të shqyrtuara në këtë mbledhje ishin: 1- Analiza dhe Aprovimi i Projektit të zbatimit për udhëzuesit e portave të mirëmbajtjes në digën e Qyrsaqit. Për informacion më të detajuar ju lutemi klikoni Vendimin Nr.03 të KKDM, datë […]

9 Shkurt, 2022Lajmet

Komiteti Kombëtar i Digave të Mëdha (KKDM) në datën 17.01.2022 organizoi mbledhjen e muajit Janar 2022. Çështjet kryesore të shqyrtuara në ketë mbledhje ishin: 1- Analiza dhe Shqyrtimi i Problematikave në digën e HEC Moglicë Për informacion më të detajuar ju lutemi klikoni Vendimin Nr. 01 të KKDM, datë, 17.01.2022 këtu 2- Analiza dhe vlerësimi […]

24 Janar, 2022Lajmet

Komiteti Kombëtar i Digave të Mëdha (KKDM) në datën 20.12.2021 organizoi mbledhjen e muajit Dhjetor 2021. Çështjet kryesore të shqyrtuara në këtë mbledhje ishin: 1. Analiza dhe Shqyrtimi i Problematikave në lidhje me Simulimin e Veprimeve në rastet e emergjencave civile në digën e HEC Banjë. Për informacion me të detajuar Ju lutemi klikoni Vendimin […]

22 Nëntor, 2021Lajmet

Komiteti Kombëtar i Digave të Mëdha (KKDM) në datën 17.11.2021 organizoi mbledhjen e muajit Nëntor 2021. Çështjet kryesore të shqyrtuara në këtë mbledhje ishin: 1.  Analiza dhe shqyrtimi i problematikave në lidhje me filtrimet e digës së HEC Koman. Për informacion më të detajuar ju lutemi klikoni Vendimin Nr.36 të KKDM ,dt 17.11.2021 këtu 2.  […]


Publikimet


Rreth nesh

Komiteti Kombëtar i Digave të Mëdha (KKDM) është organ i Këshillit të Ministrave i cili ushtron kontrollin e shtetit për sigurinë e digave dhe dambave si vepra të një rëndesie të vecantë dhe përfaqeson shtetin shqiptar ne Komisionin Ndërkombetar te Digave të Mëdha (ICOLD).Postimet e Fundit