02. Tetor 2023

Language switcher

Rregjistri i Digave te medha

10 Maj, 2021

Rregjistri I Digave te medha ne Shqiperi ne vitin 2020

1- Digat e medha me lartesi h= 15 – 30 m. Per te pare tabelen klikoni ketu.
2- Digat e medha me lartesi h = 30 – 60 m. Per te pare tabelen klikoni ketu.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Rreth nesh

Komiteti Kombëtar i Digave të Mëdha (KKDM) është organ i Këshillit të Ministrave i cili ushtron kontrollin e shtetit për sigurinë e digave dhe dambave si vepra të një rëndesie të vecantë dhe përfaqeson shtetin shqiptar ne Komisionin Ndërkombetar te Digave të Mëdha (ICOLD).Postimet e Fundit