05. Korrik 2022

Language switcher

Kongresi-1-1280x961.jpg

9 Qershor, 2022
Nga data 27 Maj deri ne 03 Qershor 2022, ne Marseje te Frances u organizua Kongresi i 27 i Komisionit Nderkombetar të Digave te Medha (ICOLD). Gjate ketij eventi, u trajtuan  ceshtjet kryesore si me poshte:  Digat dhe Rezervuaret, sfidat e te nesermes  Inovacionet ne projektet e digave prej betoni  Incidentet dhe Aksidentet ne digat […]

Diga-e-Shtodrit-1280x758.jpg

9 Qershor, 2022
Komiteti Kombëtar i Digave të Medha (KKDM) në datën 23.05.2022 organizoi mbledhjen e muajit Maj 2022. Çështjet kryesore të shqyrtuara në këtë mbledhje ishin: 1- Shqyrtimi i Dokumentacionit teknik dhe miratimi i kolaudimit të punimeve për rehabilitimim e digave të Janjarit dhe Shtodrit. Pas shqyrtimit të ketij dokumentacioni, KKDM miratoi aktin e kolaudimit të punimeve […]

Diga-e-Bovilles-1280x895.jpg

9 Maj, 2022
Komiteti Kombëtar i Digave të Mëdha (KKDM) në datën 27.04.2022 organizoi mbledhjen e muajit Prill 2022. Komiteti Kombëtar i Digave të Mëdha (KKDM) në datën 27.04.2022 organizoi mbledhjen e muajit Prill 2022. Çështjet kryesore te shqyrtuara në këtë mbledhje ishin: 1- Shqyrtimi i Raportit Vjetor për vitin 2021 nga UKT në lidhje me shfrytëzimin, mirëmbajtjen, […]

Diga-e-Qyrsaq-Vau-i-Dejes-1280x640.jpg

19 Prill, 2022
Komiteti Kombëtar i Digave të Mëdha (KKDM) në datën 30.03.2022 organizoi mbledhjen e muajit Mars 2022. Çështjet kryesore të shqyrtuara në këtë mbledhje ishin: 1- Shqyrtimi dhe Miratimi i Raportit Vjetor për vitin 2021 ne lidhje me shfrytëzimin, mirëmbajtjen, monitorimin dhe sigurinë e digave të mëdha dhe dambave. Për informacion më të detajuar klikoni Vendimin […]

Diga-Bistrice-1280x961.jpg

7 Mars, 2022
Komiteti Kombetar i Digave te Medha (KKDM) ne daten 25.02.2022 organizoi mbledhjen e muajit Shkurt 2022. Çështjet kryesore të shqyrtuara në këtë mbledhje ishin: 1- Analiza dhe Aprovimi i Projektit të zbatimit për udhëzuesit e portave të mirëmbajtjes në digën e Qyrsaqit. Për informacion më të detajuar ju lutemi klikoni Vendimin Nr.03 të KKDM, datë […]

Mbledhje-e-KKDM-1280x960.jpg

9 Shkurt, 2022
Komiteti Kombëtar i Digave të Mëdha (KKDM) në datën 17.01.2022 organizoi mbledhjen e muajit Janar 2022. Çështjet kryesore të shqyrtuara në ketë mbledhje ishin: 1- Analiza dhe Shqyrtimi i Problematikave në digën e HEC Moglicë Për informacion më të detajuar ju lutemi klikoni Vendimin Nr. 01 të KKDM, datë, 17.01.2022 këtu 2- Analiza dhe vlerësimi […]

Ne-ASH.jpg

24 Janar, 2022
Komiteti Kombëtar i Digave të Mëdha (KKDM) në datën 20.12.2021 organizoi mbledhjen e muajit Dhjetor 2021. Çështjet kryesore të shqyrtuara në këtë mbledhje ishin: 1. Analiza dhe Shqyrtimi i Problematikave në lidhje me Simulimin e Veprimeve në rastet e emergjencave civile në digën e HEC Banjë. Për informacion me të detajuar Ju lutemi klikoni Vendimin […]

Mbledhja-e-KKDM.jpg

22 Nëntor, 2021
Komiteti Kombëtar i Digave të Mëdha (KKDM) në datën 17.11.2021 organizoi mbledhjen e muajit Nëntor 2021. Çështjet kryesore të shqyrtuara në këtë mbledhje ishin: 1.  Analiza dhe shqyrtimi i problematikave në lidhje me filtrimet e digës së HEC Koman. Për informacion më të detajuar ju lutemi klikoni Vendimin Nr.36 të KKDM ,dt 17.11.2021 këtu 2.  […]

Diga-e-Gjancit-2021-1280x853.jpg

4 Nëntor, 2021
Komiteti Kombëtar i Digave të Mëdha (KKDM) në datën 12.10.2021 organizoi mbledhjen e muajit Tetor 2021. Çështjet kryesore të shqyrtuara në ketë mbledhje ishin: Shqyrtimi i Projektit të Zbatimit për Rehabilitimin e Digës së Pezë Gjyslikone në shfrytëzim nga Bashkia Tiranë. Për informacion më të detajuar Ju lutemi klikoni Vendimin Nr.35 të KKDM,dt 12.10.2021 këtu […]

Skavice-1-1280x961.jpg

29 Shtator, 2021
Komiteti Kombëtar i Digave të Mëdha (KKDM) në datën 23.09.2021 organizoi mbledhjen e muajit Shtator 2021. Çështjet kryesore të shqyrtuara në këtë mbledhje ishin: 1- Shqyrtimi i Planeve të  gatishmërisë në rastet e emergjencave civile për digat e HEC-ve  Ulzë, Shkopet dhe Bistrica 1 me shfrytëzues KURUM sh.a . Për informacion më të detajuar, Ju […]


Rreth nesh

Komiteti Kombëtar i Digave të Mëdha (KKDM) është organ i Këshillit të Ministrave i cili ushtron kontrollin e shtetit për sigurinë e digave dhe dambave si vepra të një rëndesie të vecantë dhe përfaqeson shtetin shqiptar ne Komisionin Ndërkombetar te Digave të Mëdha (ICOLD).Postimet e Fundit