22. Janar 2022

Perberja e Komitetit Drejtues te FIRD

25 Shkurt, 2021

Komiteti Drejtues i Forumit te Inxhiniereve te rinj te digave (FIRD) përbëhet nga 5 anëtarë të zgjedhur nga Asambleja e Forumit ne mbledhjen e dates 08.03.2017

Perberja e Komitetit Drejtues te FIRD aktualisht eshte si me poshte:                                                                                                              

  1. Olsi Barkaj                    Kryetar
  1. Erion Qosja                Nenkryetar
  1. Agim Lazareni              Antar       
  1. Jerina Boraj                  Antar
  1. Anida Zeqirllari             Antar

 

 

Tirane, Shkurt 2021

Related Articles

8 Shkurt, 2021

Cfare Bejme

28 Janar, 2021

Misioni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Rreth nesh

Komiteti Kombëtar i Digave të Mëdha (KKDM) është organ i Këshillit të Ministrave i cili ushtron kontrollin e shtetit për sigurinë e digave dhe dambave si vepra të një rëndesie të vecantë dhe përfaqeson shtetin shqiptar ne Komisionin Ndërkombetar te Digave të Mëdha (ICOLD).Postimet e Fundit