06. Tetor 2022

Language switcher

previous arrow
next arrow
Slider

Lajmet

19 Prill, 2022Lajmet

Komiteti Kombëtar i Digave të Mëdha (KKDM) në datën 30.03.2022 organizoi mbledhjen e muajit Mars 2022. Çështjet kryesore të shqyrtuara në këtë mbledhje ishin: 1- Shqyrtimi dhe Miratimi i Raportit Vjetor për vitin 2021 ne lidhje me shfrytëzimin, mirëmbajtjen, monitorimin dhe sigurinë e digave të mëdha dhe dambave. Për informacion më të detajuar klikoni Vendimin […]

7 Mars, 2022Lajmet

Komiteti Kombetar i Digave te Medha (KKDM) ne daten 25.02.2022 organizoi mbledhjen e muajit Shkurt 2022. Çështjet kryesore të shqyrtuara në këtë mbledhje ishin: 1- Analiza dhe Aprovimi i Projektit të zbatimit për udhëzuesit e portave të mirëmbajtjes në digën e Qyrsaqit. Për informacion më të detajuar ju lutemi klikoni Vendimin Nr.03 të KKDM, datë […]

9 Shkurt, 2022Lajmet

Komiteti Kombëtar i Digave të Mëdha (KKDM) në datën 17.01.2022 organizoi mbledhjen e muajit Janar 2022. Çështjet kryesore të shqyrtuara në ketë mbledhje ishin: 1- Analiza dhe Shqyrtimi i Problematikave në digën e HEC Moglicë Për informacion më të detajuar ju lutemi klikoni Vendimin Nr. 01 të KKDM, datë, 17.01.2022 këtu 2- Analiza dhe vlerësimi […]

24 Janar, 2022Lajmet

Komiteti Kombëtar i Digave të Mëdha (KKDM) në datën 20.12.2021 organizoi mbledhjen e muajit Dhjetor 2021. Çështjet kryesore të shqyrtuara në këtë mbledhje ishin: 1. Analiza dhe Shqyrtimi i Problematikave në lidhje me Simulimin e Veprimeve në rastet e emergjencave civile në digën e HEC Banjë. Për informacion me të detajuar Ju lutemi klikoni Vendimin […]


Publikimet

MODELING OF FIERZA DAM SPILLWAY OPERATION AND ASSOCIATED DOWNSTREAM EFFECTS ON RIVER BED AND SLOPES José F. Melo*, Arjan Jovani†, Lourenço S. Mendes*, Ajkid Topore‡ * Laboratório Nacional de Engenharia Civil (LNEC) Av. do Brasil, 101, 1700-066 Lisboa, Portugal e-mail: jfmelo@lnec.pt, webpage: http://www.lnec.pt/en/   Ky Prezantim eshte mbajtur ne Konferencen e trete Boterore per Digat […]


Rreth nesh

Komiteti Kombëtar i Digave të Mëdha (KKDM) është organ i Këshillit të Ministrave i cili ushtron kontrollin e shtetit për sigurinë e digave dhe dambave si vepra të një rëndesie të vecantë dhe përfaqeson shtetin shqiptar ne Komisionin Ndërkombetar te Digave të Mëdha (ICOLD).Postimet e Fundit