20. Qershor 2021

Lajmet, Mars 2021

31 Mars, 2021
mars 2021

Lajm i dates 31.03.2021

 

Komiteti Kombetar i Digave te Medha (KKDM) organizoi mbledhjen e rradhes online per

muajin Mars 2021. Ceshtjet kryesore te shqyrtuara ne kete mbledhje ishin:

 

  • Shqyrtimi dhe Aprovimi i Raportit Vjetor i vitit 2020 per gjendjen, shfrytezimin, monitorimin dhe sigurine e Digave dhe dambave ne Shqiperi

Ju lutemi klikoni Vendimin Nr.16 te KKDM Ketu

 

RAPORT VJETOR 2020

PËR

GJËNDJEN, SHFRYTËZIMIN, MIRËMBAJTJEN DHE

SIGURINË E DIGAVE DHE DAMBAVE NË SHQIPËRI

Tiranë, 31.Mars 2021
Tiranë, 31.Mars 2021

 

  • Shqyrtimi e Rregullores se Shfrytezimit te diges se Murdharit

                                                                                                                       

Ju lutemi klikoni Vendimin Nr.17 te KKDM Ketu

 

  • Shqyrtimi i problematikes per mbikqyrjen e punimeve te ndertimit ne disa objekte digash dhe ne zonen e mbrotjes se kullave te ekuilbrit te diges se Komanit

Ju lutemi klikoni Vendimin Nr.18 te KKDM Ketu

Related Articles

27 Maj, 2021

Lajmet, Maj 2021

30 Prill, 2021

Lajmet, Prill 2021

16 Shkurt, 2021

Lajmet, Shkurt 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Rreth nesh

Komiteti Kombëtar i Digave të Mëdha (KKDM) është organ i Këshillit të Ministrave i cili ushtron kontrollin e shtetit për sigurinë e digave dhe dambave si vepra të një rëndesie të vecantë dhe përfaqeson shtetin shqiptar ne Komisionin Ndërkombetar te Digave të Mëdha (ICOLD).Postimet e Fundit