22. Janar 2022

Lajmet, Dhjetor 2020

22 Dhjetor, 2020
dhjetor 2020

Lajm i dates 21.12.2020

Komiteti Kombetar i Digave te Medha (KKDM) me vendim Nr. 8, date 21.12.2020 vendosi

per miratimin e Udhezimit te pergjithshem mbi Hartimin e Pasaportave te Dambave  

                                                                                                                       

Ju lutemi klikoni Vendimin Ketu


Komiteti Kombetar i Digave te Medha (KKDM) me vendim Nr. 9, date 21.12.2020 vendosi

per miratimin e Projektit te Rehabilitimit te Digave te Janjarit dhe Mursise ne bashkine e

Konispolit  

                                                                                                                       

Ju lutemi klikoni Vendimin Ketu

Related Articles

22 Nëntor, 2021

Lajmet, Nëntor 2021

4 Nëntor, 2021

Lajmet, Tetor 2021

29 Shtator, 2021

Lajmet, Shtator 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Rreth nesh

Komiteti Kombëtar i Digave të Mëdha (KKDM) është organ i Këshillit të Ministrave i cili ushtron kontrollin e shtetit për sigurinë e digave dhe dambave si vepra të një rëndesie të vecantë dhe përfaqeson shtetin shqiptar ne Komisionin Ndërkombetar te Digave të Mëdha (ICOLD).Postimet e Fundit