14. Qershor 2024

Impianti PV – Potencial i ri ne HEC Vau i Dejes

15 Shtator, 2023
ICOLD - Poster- New Potential in HPP of Vau i Dejes
Në Simpoziumin e 12-të Klubit Evropian ICOLD i mbajtur në Zvicër nga 5-8 shtator 2023 u prezantua posteri :
Impianti PV – Potencial i ri ne HEC Vau i Dejës

Posteri u prezantua nga bashkëautorët Fatjon Shaha dhe Arjan Jovani.

Për të pare posterin ju lutemi klikoni këtu 


Rreth nesh

Komiteti Kombëtar i Digave të Mëdha (KKDM) është organ i Këshillit të Ministrave i cili ushtron kontrollin e shtetit për sigurinë e digave dhe dambave si vepra të një rëndesie të vecantë dhe përfaqeson shtetin shqiptar ne Komisionin Ndërkombetar te Digave të Mëdha (ICOLD).Postimet e Fundit