19. Prill 2024

Identifikimi dhe zbutja e rriskut përmes survejimit dhe monitorimit

15 Gusht, 2023
ICOLD - Poster per StatKraft

Në takimin vjetor të 91 të Komisionit Ndërkombetar për Digat e Mëdha (ICOLD) në Goteborg të Suedisë, Qershor 2023 u prezantua artikulli me titull:

Identifikimi dhe zbutja e riskut përmes survejimit dhe monitorimit të Digës.

Artikulli u prezantua nga z. Agim Lazareni, antar i KTPD dhe Inxhinier i sektorit te Monitorimit prane Statcraft, Albania.

Per të pare artikullin ju lutemi klikoni këtu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Rreth nesh

Komiteti Kombëtar i Digave të Mëdha (KKDM) është organ i Këshillit të Ministrave i cili ushtron kontrollin e shtetit për sigurinë e digave dhe dambave si vepra të një rëndesie të vecantë dhe përfaqeson shtetin shqiptar ne Komisionin Ndërkombetar te Digave të Mëdha (ICOLD).Postimet e Fundit