14. Qershor 2024

Vleresimi i rrezikut gjeologjik për digat e ndërtuara në luginën e lumit Drin

15 Shtator, 2023
ICOLD - Poster - Geological Hazard evaluation for dams constructed at Drini Valley
Në Simpoziumin e 12-të Klubit Evropian ICOLD i mbajtur në Zvicër nga 5-8 shtator 2023 u prezantua posteri :
Vlerësimi i rrezikut gjeologjik për digat e ndërtuara në luginën e lumit Drin.

 

Posteri u prezantua nga bashkautorët Skënder Allkja dhe  Ardita Malaj
Për të pare posterin ju lutemi klikoni këtu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Rreth nesh

Komiteti Kombëtar i Digave të Mëdha (KKDM) është organ i Këshillit të Ministrave i cili ushtron kontrollin e shtetit për sigurinë e digave dhe dambave si vepra të një rëndesie të vecantë dhe përfaqeson shtetin shqiptar ne Komisionin Ndërkombetar te Digave të Mëdha (ICOLD).Postimet e Fundit