14. Qershor 2024

Sfidat dhe mundësitë për Digat dhe Rezervuaret në shekullin e 21

22 Maj, 2024
Prezantimi i Presidentit te ICOLD Mr.Mlino
Me rastin e 60-vjetorit të anetaresimit te Republikes se Shqiperise ne ICOLd në Tiranë në datat 16-17 Maj 2024 u mbajt Simpoziumi ndërkombëtar “Sfida dhe Inovacine per Diga të sigurta”.

Në kete simpozium Z. Michel LINO, President i ICOLD referoi :“Sfidat dhe mundësitë për Digat dhe Rezervuaret në shekullin e 21

Per te pare prezantimin ju lutemi klikoni këtu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Rreth nesh

Komiteti Kombëtar i Digave të Mëdha (KKDM) është organ i Këshillit të Ministrave i cili ushtron kontrollin e shtetit për sigurinë e digave dhe dambave si vepra të një rëndesie të vecantë dhe përfaqeson shtetin shqiptar ne Komisionin Ndërkombetar te Digave të Mëdha (ICOLD).Postimet e Fundit