14. Qershor 2024

Përmirësimi i operimit, mirëmbajtjes dhe sigurisë së 6 digave të mëdha në Kosovë

21 Korrik, 2023
ICOLD Poster per digat ne Kosove

Në  takimin  vjetor të 91 të Komisionit Nderkombetar per Digat e Medha (ICOLD) në Goteborg të Suedisë, Qershor 2023 përfaqësuesit shqiptar të  ALBCOLD   prezantuan  posterin :  

Përmirësimi i operimit, mirëmbajtjes dhe sigurisë së 6 digave të mëdha në Kosovë

Nga : F.Shaha; A.Jovani; L.Zani

ALBCOLD; LORENCO&CO, Tirana, Albania

Për të  pare posterin ju lutemi klikoni ketu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Rreth nesh

Komiteti Kombëtar i Digave të Mëdha (KKDM) është organ i Këshillit të Ministrave i cili ushtron kontrollin e shtetit për sigurinë e digave dhe dambave si vepra të një rëndesie të vecantë dhe përfaqeson shtetin shqiptar ne Komisionin Ndërkombetar te Digave të Mëdha (ICOLD).Postimet e Fundit