19. Korrik 2024

Monitorimi i sigurisë së digës së digës Qyrsaq në HEC Vau Dejës, Shqipëri

21 Korrik, 2023
ICOLD Poster per Digen e Qyrsaqit

Në  takimin  vjetor të 91 të Komisionit Ndërkombetar për Digat e Mëdha (ICOLD) në Goteborg të Suedisë, Qershor 2023 përfaqësuesit shqiptar të  ALBCOLD   prezantuan  posterin :  

Monitorimi i sigurisë së digës së digës Qyrsaq në HEC Vau Dejës, Shqipëri

Nga :  E. Kaçurri, E. Qosja, E. Nuri
KESH sh.a, Tirana, Albania

Per të pare posterin ju lutemi klikoni këtu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Rreth nesh

Komiteti Kombëtar i Digave të Mëdha (KKDM) është organ i Këshillit të Ministrave i cili ushtron kontrollin e shtetit për sigurinë e digave dhe dambave si vepra të një rëndesie të vecantë dhe përfaqeson shtetin shqiptar ne Komisionin Ndërkombetar te Digave të Mëdha (ICOLD).Postimet e Fundit