19. Korrik 2024

Digat e Hidroenergjisë në Shqipëri 2021

11 Janar, 2022
Digat-e-Hidroenergjise

Për të parë digat e Hidroenergjisë në Shqipëri 2021  kliko këtu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Rreth nesh

Komiteti Kombëtar i Digave të Mëdha (KKDM) është organ i Këshillit të Ministrave i cili ushtron kontrollin e shtetit për sigurinë e digave dhe dambave si vepra të një rëndesie të vecantë dhe përfaqeson shtetin shqiptar ne Komisionin Ndërkombetar te Digave të Mëdha (ICOLD).Postimet e Fundit