20. Korrik 2024

Simpoziumi ndërkombëtar “Kodet e projektimit të Digave dhe siguria sizmike e tyre” Tiranë datë 15.12.2023

6 Mars, 2024
Control of LD after earthquake.

Në datën 15.12.2023 në Tiranë u mbajt Simpoziumi ndërkombëtar “Kodet e projektimit të digave dhe siguria sizmike e tyre”

Kryetari i ALBCOLD Z. Arjan Jovani prezantoi temën: “Kontrolli i Digave të Mëdha pas termetit ” i bashkë hartuar nga Prof. Llambro Duni dhe  Msc. Arjan Jovani.

Për të parë prezantimin klikoni këtu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Rreth nesh

Komiteti Kombëtar i Digave të Mëdha (KKDM) është organ i Këshillit të Ministrave i cili ushtron kontrollin e shtetit për sigurinë e digave dhe dambave si vepra të një rëndesie të vecantë dhe përfaqeson shtetin shqiptar ne Komisionin Ndërkombetar te Digave të Mëdha (ICOLD).Postimet e Fundit