18. Shtator 2021

Lajmet, Shkurt 2021

16 Shkurt, 2021
shkurt 2021

Lajm i dates 15.02.2021

 

Komiteti Kombetar i Digave te Medha (KKDM) organizoi mbledhjen e rradhes online per

muajin Shkurt 2021. Ceshtjet kryesore te shqyrtuara ne kete mbledhje ishin:

 

  • Programi i punes se KKDM per vitin 2021   

Ju lutemi klikoni Vendimin Nr. 13 te KKDM Ketu

 

  • Klasifikimi i Digave dhe Hartat sipas Rrezikut te Veprimit sizmik   

Ju lutemi klikoni Vendimin Nr. 15 te KKDM Ketu

Related Articles

8 Shtator, 2021

Lajmet, Gusht 2021

30 Qershor, 2021

Lajmet, Qershor 2021

27 Maj, 2021

Lajmet, Maj 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Rreth nesh

Komiteti Kombëtar i Digave të Mëdha (KKDM) është organ i Këshillit të Ministrave i cili ushtron kontrollin e shtetit për sigurinë e digave dhe dambave si vepra të një rëndesie të vecantë dhe përfaqeson shtetin shqiptar ne Komisionin Ndërkombetar te Digave të Mëdha (ICOLD).Postimet e Fundit