30. Mars 2023

Language switcher

One comment

  • Gent Ahmataj

    29 Dhjetor, 2021 at 8:31 am

    Hi. Bryce
    Please write me how we can help U.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Rreth nesh

Komiteti Kombëtar i Digave të Mëdha (KKDM) është organ i Këshillit të Ministrave i cili ushtron kontrollin e shtetit për sigurinë e digave dhe dambave si vepra të një rëndesie të vecantë dhe përfaqeson shtetin shqiptar ne Komisionin Ndërkombetar te Digave të Mëdha (ICOLD).Postimet e Fundit