20. Qershor 2021

Lajmet, Prill 2021

30 Prill, 2021
prill 2021

Lajm i dates 29.04.2021

 

Komiteti Kombetar i Digave te Medha (KKDM) organizoi mbledhjen mujore per

muajin Prill 2021. Ceshtjet kryesore te shqyrtuara ne kete mbledhje ishin:

 

  • Shqyrtimi i Raporteve vjetore te shfrytezimit te digave nga MBZHR, Bashkia Tirane dhe kompania Hydroenergy shpk  

Per informacion me te detajuar Ju lutemi klikoni Vendimin Nr.19 dhe 20  te KKDM Ketu

 

  • Shqyrtimi e Projektit te Impiantit Fotovoltaik ne digen e Qyrsaqit, HEC Vau i Dejes    

Per informacion me te detajuar, Ju lutemi klikoni Vendimin Nr.21 te KKDM Ketu

Related Articles

27 Maj, 2021

Lajmet, Maj 2021

31 Mars, 2021

Lajmet, Mars 2021

16 Shkurt, 2021

Lajmet, Shkurt 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Rreth nesh

Komiteti Kombëtar i Digave të Mëdha (KKDM) është organ i Këshillit të Ministrave i cili ushtron kontrollin e shtetit për sigurinë e digave dhe dambave si vepra të një rëndesie të vecantë dhe përfaqeson shtetin shqiptar ne Komisionin Ndërkombetar te Digave të Mëdha (ICOLD).Postimet e Fundit