19. April 2024

News, April 2021

April 30, 2021
prill 2021

News,  April 2021

On 29 April 2021, National Committee (NC) of ALBCOLD organise the monthly meeting for April  2021. In this Meeting, NC analyse the Annual Reports for year 2020 submitted by Ministry of Agriculture, Municipality of Tirana and Hydroenergy SHPK on Operation, Monitoring and Safety of Large dams operated by them. Also, NC analyse and approved the Detail design for Installation of PV System on the Qyrsaqi Dam, HEPP Vau i Dejes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Rreth nesh

Komiteti Kombëtar i Digave të Mëdha (KKDM) është organ i Këshillit të Ministrave i cili ushtron kontrollin e shtetit për sigurinë e digave dhe dambave si vepra të një rëndesie të vecantë dhe përfaqeson shtetin shqiptar ne Komisionin Ndërkombetar te Digave të Mëdha (ICOLD).Postimet e Fundit