20. Korrik 2024

Lajmet, Maj 2021

27 Maj, 2021
lajmet maj 2021

Lajm i dates 24.05.2021

 

Komiteti Kombetar i Digave te Medha (KKDM) organizoi mbledhjen mujore per

muajin Maj 2021. Ceshtjet kryesore te shqyrtuara ne kete mbledhje ishin:

 

 1. Shqyrtimi dhe Miratimi i Rregjistrit Kombetar te Digave te Medha per vitin 2020     

                                                                                                                       

Per informacion me te detajuar Ju lutemi klikoni Vendimin Nr.23  te KKDM Ketu

2. Analiza e Problematikes se Uljeve ne Digen e HEC Moglices   

                                                                                                                       

Per informacion me te detajuar, Ju lutemi klikoni Vendimin Nr.24 te KKDM Ketu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Rreth nesh

Komiteti Kombëtar i Digave të Mëdha (KKDM) është organ i Këshillit të Ministrave i cili ushtron kontrollin e shtetit për sigurinë e digave dhe dambave si vepra të një rëndesie të vecantë dhe përfaqeson shtetin shqiptar ne Komisionin Ndërkombetar te Digave të Mëdha (ICOLD).Postimet e Fundit