22. Janar 2022

Lajmet, Janar 2021

26 Janar, 2021
janar 2021-1

Lajm i dates 25.01.2021

 

Komiteti Kombetar i Digave te Medha (KKDM) organizoi mbledhjen e rradhes online per

muajin Janar 2021. Ceshtjet kryesore te shqyrtuara ne kete mbledhje ishin:

 

  • Shqyrtimi i Rregullores se Shfrytezimit te digave Ulez, Shkopet dhe Bistrice  

                                                                                                                       

Ju lutemi klikoni Vendimin Nr. 11 te KKDM Ketu


 

Related Articles

22 Nëntor, 2021

Lajmet, Nëntor 2021

4 Nëntor, 2021

Lajmet, Tetor 2021

29 Shtator, 2021

Lajmet, Shtator 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Rreth nesh

Komiteti Kombëtar i Digave të Mëdha (KKDM) është organ i Këshillit të Ministrave i cili ushtron kontrollin e shtetit për sigurinë e digave dhe dambave si vepra të një rëndesie të vecantë dhe përfaqeson shtetin shqiptar ne Komisionin Ndërkombetar te Digave të Mëdha (ICOLD).Postimet e Fundit