02. October 2023

Language switcher


April 15, 2021
[bt_section][bt_row][bt_column width="1/3"][bt_button text="1- Projektuesit " icon="" url="https://albcold.gov.al/wp-content/uploads/2021/04/1-Licencat-per-Projektim-digash_Kat-5A.pdf" target="no_target" style="Outline" icon_position="Right" color="No...


Rreth nesh

Komiteti Kombëtar i Digave të Mëdha (KKDM) është organ i Këshillit të Ministrave i cili ushtron kontrollin e shtetit për sigurinë e digave dhe dambave si vepra të një rëndesie të vecantë dhe përfaqeson shtetin shqiptar ne Komisionin Ndërkombetar te Digave të Mëdha (ICOLD).Postimet e Fundit